Infolaget Archives

Høstens vakter på lørdagskaféen

vaffelfest3Her kan dere finne ut hvilke lørdager de ulike arbeidslagene har vakt. Lista henger også  i murhuset.

 

 

 

Les mer

Medlemstreff onsdag 30.august kl. 20.00.

13Aug8318Høstsemesteret er i gang, og det er på sin plass med et medlemstreff. Fred Ivar viser bilder og forteller om sin tur til Polen, på elva Vistula.

 

 

Les mer

Fjordbluesen i dag!

Plakatfjordblues17

Fjordbluesen 12.august 2017

RosnesI dag braker det løs! Fjordbluesen arrangeres på Gokstad kystlag for 14. gang i år. Riggingen er i full gang, og det gjøres klar til storinnrykk. Så ta turen ned på slippen i dag.

Les mer

Invitasjon til sjekteregatta

Kystlaget Fredriksvern og Risør trebåtfestival har i år gått sammen om å arrangere en publikumsvennlig motorsjekteregatta under trebåtfestivalen. Medlemmer i alle kystlag fra Hvaler til Kristiansand  utfordres til å delta. Blir du med?  Les mer

Colin Archer havnefestival

Lørdag 29.juli arrangeres Colin Archer havnefestival 2017.  Les mer

Lysglimt fra Svenner

Svenner 1Da er skoleferien og utleie med vertskap på Svenner i gang. Det har vært noe utleie også tidligere på våren, men da uten vertskap. Våren har vært noe lunefull med tanke på været, slik at vi ikke har hatt mulighet til besøk så ofte som vi ønsker. Vi har imidlertid vært på dugnad, både i påsken og pinsen.

Les mer

St.aften på slippen.

IMGP5521Tradisjonen tro tenner vi grillene og åpner opp til Nordre skur, slik at man kan kose seg med medbrakt mat og drikke. Ute på bryggene får du flott utsikt til båtkortesja.

Les mer

 Page 1 of 27  1  2  3  4  5 » ...  Last »