Gokstadveverne Archives

Gokstadveverne inviterer til kurs

38-P1060562Har du lyst til å lære billedvev? Da har du muligheten nå i høst. Gokstadvevernes leder Bjørg Skaret (bildet) inviterer kurs over fem mandager, med start den 5. september.  Les mer

Fornyet kursvirksomhet

modellbror IIGokstad kystlag vil i vår gjenoppta sin kursvirksomhet. Styret håper at et variert og spennende opplæringstilbud  vil bidra til stor aktivitet i alle lag.

 

Les mer

Gokstadvevernes førjulssalg

IMG_3528 (1)Gokstadveverne har mange hjemmevevde, strikkede og tovede produkter for salg. Sokker, votter og vinfisker. Hjemmevevde oppvaskkluter, håndklær med mere. Lørdag den 5. desember inviterer laget til førjulssalg i murhusets stue. Kos deg med kaffe og nystekte vafler mens du kikker. Kanskje du finner de siste julegavene her?

Gokstadveverne fikk håndverkerpris

_MG_2648Forbundet KYSTENs håndverkerpris 2015 gikk til Gokstadveverne og deres båtryeprosjekt. Lagsleder Bjørg Skaret var svært glad og stolt over den gjeve prisen.

Les mer

Kystkulturdagen 2014

Sola strålte om kapp med de frammøtte til Kystkulturdagen 2014. Det solfylte arrangementet ble avsluttet med et medlemstreff lørdag kveld. Her ble Gokstadveverne, ved Anne Grete Friberg (t.v), leder Bjørg Skaret og Kaisa Bengtsson, tildelt årets Vandrepropell.  Les mer

Båtrya i havn

Gokstadveverne er i rute til Landsstevnet 2015, og vel så det. Kaisa Bengtsson har spunnet utallige tråder i  prosjekt båtrye. Onsdag klippet hun også ned veven. Både tårer og smil satt løst da den tradisjonelle rya ble prøveligget.

Les mer

Førjul og grøt

I denne oppslagstavla ser du bilder fra Slippen den siste uka før jul. På lørdag var det gokstadveverne som hadde ansvaret og Liv Berit og Grete vartet opp med alt fra de sedvanlige vaflene til grøt og rød saft. Som bildene  viser var det stor aktivitet hele uka, både ute og inne.
Les mer

Pakker og andre overraskelser

Det skjer stadig noe i toppetasjen på Søndre skur. Denne onsdagskvelden slo gokstadveverne og modellbåtbyggerne seg sammen for å feire 80-årsjubilanten Knut Boland.  Les mer

 Page 1 of 2  1  2 »