Selskapslokaler

UTLEIEVIRKSOMHET I KRISETIDER

Restriksjoner i forbindelse med virusbekjempelsen berører Gokstad kystlags utleievirksomhet. Vi kan riktig nok leie ut lokalene, men leietakere får ikke lov å samle folk, så mister utleie mening.

Pr i dag har vi 27 bekreftede leieavtaler for 2020, og vi kan ta i mot flere. Men leietakerne må selv kansellere avtalen innen tre uker før leiedato. Avbestillingen er da gratis. Ved avbestilling senere enn tre uker før avtalt dato vil vi vi be om 50 prosent av leiebeløpet. Alle leietakere skal ha mottatt varsel om dette.

På denne måten kan begge parter oppfylle sine forpliktelser, og vi vil være klare for ytterligere utleie den dagen restriksjonene heves.

Lahelle, 18. mars 202
Andreas Falkenberg, ansvarlig utleie

Utleielokalene

Gokstad kystlag leier ut flotte kurs og selskapslokaler med utsikt. I annen etasje i Nordre Skur kan det gjøres plass til 80 personer, men lokalet egner seg best til et selskap på 50 personer eller færre, avhengig av hva slags sammenkomst det dreier seg om.

I annen etasje er det toaletter og kjøkken. Kjøkkenet er romslig og innholder komfyr, kjøleskap, kaffetrakter,  kjeler/panner og godt med kjøkkenredskaper. Det er store og små  tallerkner, suppeskåler. kaffekopper og div. glass, bestikk, serveringsfat og kaffekanner,  lysestaker og blomsterglass.

I første etasje er det en noe grovere, maritim stil. Det er røffe bord og benker, grovt bord og en solid barløsning. Doble dører med direkte utgang til vestvendt brygge, med en sjarmerende utsikt til indre havn.

Første etasje leies ut fra 1. mai til 1. oktober.

Skal du ha kurs eller seminar har vi både videokanon og lerret. Dere får også tilgang til trådløst nettverk for internett.

Ta kontakt for ytterligere opplysninger på telefon 458 16 286. Vår kontortid er man-, ons- og fredag mellom kl. 11.00 og 13.00. Kontortid sommer: Fra uke 26 til 32 er kontoret bare betjent mandag og fredag.

Dersom Kystlagets lokaler blir for store til ditt formål, kan du kontakte Stiftelsen Sandefjord Kystkultursenter, som tilbyr lokaler for utleie i det samme området. Flere opplysninger om dette finner du på nettsidene til Foreningen Øyas venner.