Nordre Skur og Ballast

Sang seg inn i historien

Det er 25 år siden medlemmene i Nordre Skur og Ballast slo sine stemmer sammen for første gang. Jubileet ble  markert med en flott festforestilling. Sammen har de utallige ganger gledet tilhørere i inn- og utland. Lørdag kveld fikk   publikum i den fullsatte Gaia-hallen ta del i korets rike repertoar.

Gjennom den over to timer lange konserten sang de seg gjennom sin egen historie. Solister, gamle svisker og allsang med Ane Madam. Fra finstemt a capella-sang til et godt akkompagnert kor, variasjonen i programmet var stor. Gjennom disse bildene får de som ikke var til stede et innblikk i den gode stemningen. Vi andre kan glede oss over minnene om en kjempefin opplevelse. Foto: Bente Wallander

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.