Fartøy- og kulturlaget

Førjulsverksted i båtbyggeriet

På juleverkstedet kan du blant annet lage ditt eget sjakkspill.
Gokstad kystlag, ved Fartøy og kulturlaget, har gleden av å invitere til juleverksted i båtbyggeriet lørdag den 8.12 fra klokka 11 til 16, hvor de som har lyst til å lage kortreiste julegaver i tre kan gjøre det sammen med oss.
Det kan være gaver til barn eller barnebarn, lage gaver sammen med barn eller barnebarn til søsken, mamma, pappa eller besteforeldre. Vi viser på bildene (se under) eksempler på gaver :Skohorn, baconklype, spedbarnsrangle, trebil, sjakkbrett med mere.
Vi lager opp endel emner som kan brukes i teak, eik og furu, dere kan også ta med egne ting. Det er litt begrenset plass, så maks 12 personer kan være i Båtbyggeriet samtidig, men noen kan begynne tidlig, andre senere. Ta på klær som tåler å bli støvete.
Hvis dere har lyst til å være med, meld dere på innen 7. desember til Fredi.tallaksen@gmail.com eller på tlf 48282768.
Med vennlig hilsen
Fred Ivar Tallaksen, Fartøy og kulturlaget