Motorsamlingen Verkstedlaget

Gokstad kystlags unike motorsamling

Gokstad kystlag har som mål for sin motorsamling å samle og dokumentere motorer som har vært i bruk i vårt område. Det er verkstedlaget som samler, restaurerer, vedlikeholder og presenterer den unike motorsamlingen som nå består av mer enn 100 innenbords- og utenbordsmotorer.

Du kan studere motorene i kystlagets samling ved å følge denne lenken.
Du kan besøke kystlagets Dokumentsamling ved å følge denne lenken.

Husk at du også kan besøke Huvikslippen lørdager og onsdager. Er du heldig finner du et medlem i verkstedlaget som kan vise deg rundt på museet. Du kan også kontakte lagets leder Per Angell-Hansen, tlf. 901 81 725, pe-ange@online.no for ytterligere informasjon.

Film: Yngvar Halvorsen

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.