Infolaget

Årsmøte på Gokstad kystlag fredag 31.1.2020

Tradisjonen tro var årsmøte på Gokstad Kystlag siste fredag i januar. Årsmøtet ble åpnet av formannen, hvor han som vanlig introduserte Nordre Skur og Ballast. De fremførte som vanlig 3 låter, til stor glede for alle fremmøtte. Nordre Skur og Ballast skaper som alltid god stemning, det var tilløp til allsang på flere av refrengene.

Etter den musikalske fremføringen, ble Ivar Otto utnevnt til møteleder, og han ledet oss som vanlig, ryddig, profesjonelt, trykt igjennom årsrapporten for 2019.

De avtroppende styrerepresentanter fikk som fortjent sin heder, og ære, samt at påtroppende representanter ble ønsket velkommen. Vi takker avtroppende for en formidabel innsats, og ønsker våre nye styrerepresentanter, hjertelig velkommen, og lykke til.

Det ble tradisjonen tro servert en velsmakende ertesuppe etter årsmøte. Det rettes en spesiell takk til kjøkken personalet, for utmerket innsats. (selv om noen savnet øl, og Aquavit til suppen 🙂 )