Styre og stell

Mange oppgaver og muligheter

– Åge har pusset opp navneskiltet til Lanesbuen og det ble så fint at vi først må male og lakke litt på båten før skiltet settes på.

Våren er i anmarsj og på Slippen er det flust av uløste oppgaver. Mange har allerede tatt i et tak, men fortsatt er det mulig å bidra på en trygg og forsvarlig måte.

I hele år har mange på Gokstad kystlag vært på Slippen nesten hver dag, også noen på søndag da de fleste har hviledag. Vi tar selvsagt hensyn til koronareglene med spritvasking og avstand.

En mann koker kaffe og tar dette med ned så vi kan være ute i sol og vind. Mye blir gjort nå som våren har startet og vi ser at det kommer flere båteiere og snakker om at nå må presenningen av.

Våre egne båter trenger også å bli pusset opp og snekka Fram er nå snart klar til sjøsetting i det klare vannet som er i fjorden i disse dager, man kan se bunn på fem, seks meter rundt båtene.

Åge har pusset opp navneskiltet til Lanesbuen og det ble så fint at vi først må male og lakke litt på båten før skiltet settes på.

Magne maler vinduer og nede i nordre er det snart klart for å sette inn vinduene som ble gjort ferdig i vinter.

Et av våre nye medlemmer har fått plass til den fine robåten sin som nå får noen lag med olje før den settes på vannet.

Per og Kaare holder på med «semihuset» og snart blir det papp på taket og fin kledning.

Har du litt tid så er det noen bordplater som skal slipes og lakkes og båter som trenger litt omsorg, dette kan du gjøre helt alene uten å være i kontakt med andre.

yngvar