Lanesbuen Prosjekter

Lanesbuen får tett dekk

Lanesbuen ligger vinterdekket ved kai. På dekk er det arbeidsforhold uavhengig av vær og vind. På onsdager er «pensjonistene» på jobb. Dekket repareres, nates om, slipes og belegges med Xtreem Coat (ex Coelan). Resultatet skal bli tett, pent, varig og sklisikkert.

I mai skal hun slippsettes hos Rønning, så da mobiliseres det til dugnad under kommando av Arne. Hvis du trykker på bildet blir det større. Da ser du Peter og Henrik som fordriver fuktighet og sliper dekk.

Foto: Andreas Falkenberg.

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.