Nyheter

God stemning på lørdagskafè !

God stemning på lørdagskafè!

Det var mange som hadde funnet veien til lørdagskafeèn sist lørdag (12.2.2022) . Det var modellbåtlaget ved Lisbeth og Knut Erik som hadde ansvaret denne gangen.

Foto: J.R. Becke

Praten gikk livlig rundt bordene og det ble uttrykt glede over at det nå er åpnet opp igjen, slik at flere kan treffes på kystlaget. Den gode møteplassen har vært savnet.

Foto: J.R. Becke

Gry og Bente-Lill håper at medlemmene nå finner veien tilbake til kystlaget, både til arbeidslagene på onsdagene og til annet sosialt samvær. Slippen er en viktig møteplass for mange av kystlagets medlemmer.

Foto: Y. Hansen

Årets treffliste er klar og planlagte aktiviteter vil nå gå sin gang. I tillegg til styremøter, lørdagskafè og arbeidslagene på onsdagene vil det i mars og april bli invitert til tradisjonell Skreiaften og kystkulturtreff (medlemstreff). Sistnevnte med litt nytt innhold. Fullstendig treffliste finner dere på nettsiden.

Velkommen tilbake til Slippen!