Selskapslokaler

Byens beste selskapslokaler?

Noen hevder at selskapslokalene til Gokstad kystlag er de best beliggende i byen. I et «ekte» maritimt miljø kan man markere alt fra bryllup og dåp til mer alvorlige livshendelser.

Gokstad kystlag leier ut flotte kurs og selskapslokaler med utsikt over indre havn.

Annen etasje i Nordre Skur:

I annen etasje i Nordre Skur kan det gjøres plass til 60 personer, men lokalet egner seg best til et selskap på 50 personer eller færre, avhengig av hva slags sammenkomst det dreier seg om. I annen etasje er det toaletter og kjøkken. Kjøkkenet er romslig og inneholder komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, kjeler/panner og godt med kjøkkenredskaper. Det er store og små tallerkener, suppeskåler. kaffekopper og div. glass, bestikk, serveringsfat og kaffekanner, lysestaker og blomsterglass.

 

Første etasje Nordre Skur

I første etasje er det en noe grovere, maritim stil. Det er røffe bord og benker, grovt bord og en solid barløsning. Doble dører med direkte utgang til vestvendt brygge, med en sjarmerende utsikt til indre havn. Furumøblene er pusset opp, blomstene er på plass, alt er klart. Første etasje leies ut fra 1. mai til 1. oktober.

 

Skal du ha kurs eller seminar har vi både videokanon og lerret. Dere får også tilgang til trådløst nettverk for internett.

Ta kontakt for ytterligere opplysninger på telefon 458 16 286.
Vår kontortid er man-, ons- og fredag mellom kl. 11.00 og 13.00.