Styre og stell

Slik blir du medlem i kystlaget

Vil du bli medlem av Gokstad kystlag?

I kystlaget møter du mange som har felles interesser for kyst og kystkultur, båtliv og sosialt samvær med andre, hyggelige folk. Noen uttrykker interessen ved å synge i kor eller spille, andre skrur på gamle motorer eller bygger videre på en av landets mest interessante samlinger av gamle båtmotorer. Her finner du også et kor og en egen gruppe for unge seilentusiaster.

Gå direkte til siden for innmelding. 

Det er altså ikke et krav at du skal ha en gammel trebåt for å bli medlem i Gokstad kystlag. Her ønskes folk velkomne, uansett om de har en moderne båt av plast eller kanskje ikke har båt i det hele tatt.
Men er du interessert, finnes det nok av trebåter du kan bidra i vedlikehold av eller bruke. Andre har som fellesprosjekt å bygge mindre båtmodeller eller en fullskala kopi av en gammel, lokalt bygget båt.

Ett av landets største kystlag

Gokstad kystlag har for tiden nær 400 medlemmer. Det gjør oss til et av landets største kystlag. Noen er passive, andre er litt aktive og noen er her nesten hele tiden! Og slik må det være.

Kystlaget er delt inn i mange arbeidslag som driver med ganske vidt forskjellige ting. Les mer om arbeidslagene her.

Som medlem i Gokstad kystlag vil du motta flere utgaver av medlemsbladet Kystvakt hvert år + fem årlige utgaver av vår moderorganisasjon Forbundet KYSTEN sitt eget blad: Kysten

Det koster kun kr 500,- per år å være medlem av Gokstad kystlag og Forbundet KYSTEN. Du kan lese mere på forbundets egne nettsider kysten.no. Meld deg inn i Forbundet KYSTEN her.