Infolaget Nordre Skur og Ballast

Ekstraforestilling med musikalske minner

På en gammel benk het Bernt Berggreen-kavalkaden som Nordre Skur og Ballast framførte sammen med skuespillere fra Sandefjord Teaterforening. 400 billetter forsvant på et blunk. Nå kommer ekstraforestillingen.

At Bernt Berggreens gamle viser er populære var nok arrangørene; Sandefjord Lokalhistoriske Senter, Foreningen Gamle Sandefjord og Sandefjord Teaterforening, klar over.

Men at de 400 billettene som ble lagt ut skulle forsvinne i løpet av et par dager var moro, også for alle medlemmene av Nordre Skur og Ballast og Sandefjord Teaterlag, som spilte for to fulle hus lørdag 11. februar. Et annet kystlagsmedlem, Cato Arveschoug, illustrerte forestillingen med bilder fra historien og byens mange perler. Bildene hadde Cato dels tatt selv, dels funnet i arkivene

Stor er sikkert gleden hos de som ikke klarte å skaffe seg billett til de første forestillingene, når det nå legges ut flere hundre billetter til en ekstraforestilling lørdag 3. mars. Kavalkaden spilles denne gang i Park kaféteater, lørdag 3. mars klokken 15. Billetter fås kjøpt i Alliance Platebar.

Les mer om det første arrangementet i Sandefjords Blad. I saken ligger også en lenke til et radiointervju med initiativtakerne, Kjell Z Børresen og Thor Klaveness, som ledet den musikalske mimrestunden fra en gammel benk. Med dem i samtalen er Bernt Berggreens kone Randveig, som også spilte en sentral rolle i forberedelsene til, og gjennomføringen av forestillingen.

I billedruta under kan du se bilder som Erik Bjønness tok i forbindelse med øvelser og Cato Arveschou under de to forestillingene. Bildene dukker opp av seg selv, men du kan også bla i dem ved å trykke Forrige bilde og Neste bilde-knappene under billedrekka. [good-old-gallery id=»1380″]