Infolaget Styre og stell

Kystlaget og 17. mai

Gokstad kystlag følger tradisjonene på nasjonaldagen og deltar i byens borgertog. Arbeidslagene oppfordres til å koordinere sin innsats med kreativitet og kløkt. Filmen fra fjorårets feiring finner du lenger ned i denne saken.

Gokstad kystlag har for vane å gjøre et solid inntrykk på alle de frammøtte 17. mai. Med fantasi og pågangsmot deltar vi i byens borgertog. Mange slags farkoster fyller gatene når vi farer forbi: En motor her, en færing der – og hva hadde vi ikke plukket med oss i fjor? Du kan se svaret i vedlagte film.

Alle kystlagsmedlemmer oppfordres til å delta under årets feiring av nasjonaldagen. Vi møtes i Jernbanealleen (med front nedover mot Landstads gate og Teaterlokalet) senest klokka 15.45, og satser på høy stemning og stor jubel. Du kan se kartet over oppstilling her.

Filmen under viser Gokstad kystlags medlemmer i borgertoget 17.mai 2011. (Foto: Stig-Tore Lunde)