Drivergruppa for Svenner Infolaget

Pinsetreff på Svenner

Pinsen er rett rundt hjørnet og med den følger pinsedugnaden på Svenner. Det er mulig å få skyss til og fra fyret med Lanesbuen, som går fra Gokstad kystlag klokka 10 lørdag formiddag og hjem til Sandefjord søndag.

Det har kommet et nytt Lysglimt fra Svenner Fyr Kystled, som arrangerer pinsedugnaden.  Lysglimt er vedlagt e-posten som sendes ut. Det kan også lastes ned her.

Fra invitasjonen sakses følgende om helgas gjøremål: Langtidsvarselet melder om solskinn, gull og grønne skoger, så ett av stalltipsene er det blir noe utvendig maling. Men uansett det er oppgaver av mange kaliber som venter, så bare kom, du kan helt sikker bidra med noe, og det blir garantert hyggelig!

De som vil sitte på med Lanesbuen oppfordres til å kontakte Bjørn Navjord på tlf 92 40 74 33.  De som trenger transport fra Stavern kan kontakte lederen av Svenner Fyr Kystled, Per Kristian Vaagland på tlf 90 02 37 55.

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.