Gokstadveverne Modellbåtlaget

Pakker og andre overraskelser

Det skjer stadig noe i toppetasjen på Søndre skur. Denne onsdagskvelden slo gokstadveverne og modellbåtbyggerne seg sammen for å feire 80-årsjubilanten Knut Boland. [good-old-gallery id=»3787″]Foto: Bente Wallander

Han fyller riktignok ikke 80 før på fredag, men da er det jo ikke så mange aktive medlemmer på vevloftet, så dermed ble det feiring i stedet for de vanlige onsdagsaktivitetene i annen etasje på Søndre skur.  Noe deltakerne etter bildene å dømme satte stor pris på.

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.