Drivergruppa for Svenner Kystledlaget

Fra sommerminner til sjøens sjargong

Sommersesongen kan fortsatt synes fjern, men i kystled- og svennerlagene har man allerede planene klare for årets utleievirksomhet. Og alle som var til stede på onsdagens Fra krok til gane-arrangement vet nå hva det betyr å holde ut til The bitter end

I dagens Oppslagstavle finner du bilder fra tre ulike anledninger: Søndagens trivelige treff for medlemmer av kystlagets Kystledlag og Interessegruppa for Gokstadholmen, Svennerlagets første møte i 2013 og onsdagskveldens Fra krok til gane-arrangement med forfatter Jon Winge, som snakket om alle uttrykkene vi har lært å kjenne takket være norske sjøfolk.[good-old-gallery id=»4071″]Foto: Bente wallander

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.