Hus og havnelaget Infolaget Styre og stell

Våryre medlemmer

Hele 60 medlemmer møtte opp i murbygningen for å være med på møtet onsdag kveld. Og under dugnaden forrige lørdag ble det satt ny rekord i vaffelsteking. Om det er våren som har skylda, kan ikke fastslås med sikkerhet, men at det ligger noe interessant i lufta synes åpenbart. Bilder fra den siste uka kan du se i dagens Oppslagstavle. 

På programmet onsdag sto en orientering om de planlagte arbeidene ved kaikanten mellom Gaia-hallen og Framneskaia, ved havnesjef Bjørnar Christiansen, status i planleggingen av landsstevnet i 2015, ved Bjørn Navjord, adopsjon av kystkulturminne, ved Yngvar Halvorsen (se foregående sak på www.gokstadkystlag.no) samt visning av bilder fra Småbåtstevnet i 1994, ved Morten Hellemann.

I denne oppslagstavla kan du se bilder fra begge dager.[good-old-gallery id=»4247″]Foto: Yngvar Halvorsen