Infolaget Nordre Skur og Ballast

Bidrar på ny cd

Nordre Skur og Ballast har vært i studio for å bidra under innspillingen av et spor på Per Gunnar Bjørholts nye cd. Les mer og du vil få se både levende og stillestående bilder fra evenementet. 

Per Gunnar Bjørholt fra Stavern spiller i vår inn et dobbeltalbum med 20 til 30 egenproduserte sanger. Nordre Skur og Ballast medvirker på en av sangene; om Lille Eva.

– Den handler i likhet med de 20-30 andre sangene om kjærlighet. Fra den dypt fortvilte til den virkelig ekstatiske. Arbeidstittelen på albumet er derfor  Den vanskelige kjærlighetent. Jeg håper at albumet blir en fin blanding av triste, morsomme, tragiske og oppstemte viser, forteller opphavsmannen.

Nils Mathiesen produserer albumet, som er beregnet utgitt på ettersommeren en gang.
– Jeg gjør dette bare fordi jeg synes at det er gøy, og har derfor ikke noe salgsapparat. Men cd-ene blir å få kjøpt flere steder i distriktet, lover Bjørholt, som også spiller i det ikke ukjente visebandet Skagerakkerne.[good-old-gallery id=»4285″]Foto: Bente Wallander