Infolaget Styre og stell

TV2-program fra Slippen sankthans

På sankthansaften kommer «hele Norge» på besøk til oss i Gokstad kystlag! TV2 vil da sende programmet Sankthans på brygga – sommer-kveld med redningsskøyta fra Slippen. «Et perfekt opptaksted», sier TV2.

TV2 har til Gokstad kystlag omtalt programmet de skal lage slik: En fin, folkelig og sommerlig hyllest til sommeren, til sjøen og båtlivet og til det viktige arbeidet som redningsskøytene gjør langs hele kysten vår

Bjarne Brøndbo kommer

 Programleder er Peter Moi Bubresko, og levende sommermusikk vil ljome utover havnebassenget. Allerede er det klart at artistene Moddi (midten), Siri Vølstad Jensen (vinneren av Idol 2013, nederst) og Bjarne Brøndbo (t.v.) kommer. Sistnevnte stiller som TV2s musikalske vertskap. Alex Rosén, som er Redningsselskapets ambassadør, varsler også sin ankomst.

 

 

Moddi kommer

Vi håper at så mange som mulig av kystlagets medlemmer vil være tilstede som publikum, aller helst om bord i båtene langs brygga. Innspillingen av programmet starter kl 19:30, og vil være ferdig ca kl 21:00. Og er du rask, så rekker du hjem for å se programmet på TV2 når det sendes på lufta kl 21:45. Velkommen!

Til Sandefjords Blads sier Christoffer Solstad Steen i TV2 om valget av kystlagets brygger som åsted for opptak og sending:

 

Idol-vinner Siri kommer

– Ste­det er per­fekt. Det ska­per en ma­ri­tim loun­ge­stem­ning og har en umid­del­bar nær­het til sjø og kyst.

TV2 vil gi hele Norge glimt fra sommerbyen Sandefjords unike sankt­hanstra­di­sjon, båtkortesjen, det vak­re hav­ne­bas­senget og byens lan­ge sjø­farts­tra­di­sjo­ner.

– Jeg oppfordrer folk til å hoppe i båtene sine og være med på å lage en fin og hyggelig ramme rundt det hele, avslutter han.

Sendingen blir til i samarbeid med Redningsselskapet. 

Se bildene fra fjorårets båtkortesje og feiring på Slippen her.