Slippen en sommeronsdag

Medlemmene i Gokstad kystlag setter pris på sosialt samvær og aktivitet, også i ferien. Mange verdensproblemer løses på Slippen hver onsdag. Fra Yngvar kommer følgende sommerhilsen:

Her er noen bilder fra sommeraktivitetene på Gokstad kystlag på onsdag. Her er det fremdeles mange som kommer og pusler med sine båter eller kyslagets. Båten Roald må opp på slippen en tur for en sjekk av propellhylsa, flaggstanga må opp og få nytt KYSTEN-flagg, alt er egentlig bare sommerkos. Anders rigger Tenvikbåten så den er klart til å brukes, og Kåre holder på overalt som vanlig.

Tomas, en portugiser som jobber i Sandefjord kom og lurte på om han kunne være med å bygge båt til høsten, og det er jo helt i orden da han er skipskonstruktør og har vært med på å restaurere og bygge gamle båter tidligere. En hyggelig onsdag på sommeren akkurat slik den skal være i et aktivt og hyggelig kystlag, og vi hadde selvsagt eplekake denne dagen også. God sommer.[good-old-gallery id=»4962″]Foto: Yngvar Halvorsen)

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.