Infolaget

Sommeråpent fra sommerbyen Sandefjord

Fra båtkortesjen Sankthans 2013

Fredag den 9. august er det duket for NRKs Sommeråpent-sending fra Sandefjord. Små og store fartøyer oppfordres til å stille opp når MS Sjøkurs går inn Sandefjordsfjorden. Det tidligere hurtigruteskipet antas å ankomme havna cirka 13.30, så det gjelder å være tidlig ute.

Med de lange tradisjonene byen har for å mønstre deltakere til båtkortesjen Sankthanskvelden, burde alt ligge til rette for en fargerik og flott NRK-ankomst til sommerbyen Sandefjord. Gaia skal ut, det skal også hvalbåten Southern Actor, som for anledningen inviterer folk til å kjøpe seg passasjerplass ombord.

Kystlagets leder Bjørn Navjord oppfordrer også kystlagets medlemmer til å delta i velkomstarmadaen.

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.