Fartøy- og kulturlaget Ny Ormestadsnekke

Vellykket byggehelg på Ormestadsnekka og fin fremdrift

Bildet til venstre viser noen av de som var med på byggedugnaden i helgen. Vi var heldige med flott vær og at kona til Åge, Bente Lill disket opp med fantastisk kreolsk fiskesuppe med rødvin, baguetter, rundstykker og alkoholfri øl. Det kom fler til for å smake på den gode fiskesuppa etter bildet ble tatt.I løpet av helgen fikk vi gjort en hel del videre med byggingen. De fleste av bunnspantene er nå klare, justeringer av spunning er påbegynt.

Per Arne Løvheim kom også med etpar bilder som viser originalen vi kopierer i Ormestadsnekka, nemlig M/B Rolf. Disse bildene viser detaljer som er viktige for den videre byggingen, blant annet at båten er bygget med store spant for hver halvmeter, og mindre spant imellom disse.  I tillegg kan vi se at akterkant av fordekket har en svak bue.

[good-old-gallery id="5791"]

Etter at byggehelgen var unnagjort, fikk vi fortsatt på onsdag 6.11, og denne gang satte vi rekord i antall som møtte opp. Vi var tilsammen 10 stykker denne onsdagskvelden hvor vi bygget, tilpasset, drakk kaffe og spiste pepperkaker

[good-old-gallery id="5813"]