Gokstadveverne Infolaget Styre og stell

Kystkulturdagen 2014

Sola strålte om kapp med de frammøtte til Kystkulturdagen 2014. Det solfylte arrangementet ble avsluttet med et medlemstreff lørdag kveld. Her ble Gokstadveverne, ved Anne Grete Friberg (t.v), leder Bjørg Skaret og Kaisa Bengtsson, tildelt årets Vandrepropell. 

Kystkulturdagen startet som vanlig med flaggheising og sang. Etter en trivelig frokost fulgte et rikholdig program. Det var aktiviteter for barna og oredrag om skipsverft i Sandefjordsfjorden ved Tor Bjørvik. Verkstedlaget presenterte og demonstrerte motorer og et titalls båter deltok i defileringen på fjorden.

En rekke lagsmedlemmer fant senere veien til kveldens medlemsfest. Treffkomiteen sto for serveringen. På menyen sto spekemat med mye godt attåt. Alt i alt et svært vellykket arrangement, selv om man kunne ha ønsket seg flere besøkende «utenfra».

Foto: Bente Wallander, Stig-Tore Lunde go Gunnar Friberg[good-old-gallery id=»6663″]