Infolaget

Samseiling med småbåter til landsstevnet

DSC_0169.JPG kopiForbundet KYSTEN inviterer småbåter og folk til samseiling fra Stavern til Sandefjord. Det legges legger opp til en fin ferd med årer og seil som fremdriftsmiddel Det er friluftslivets år og forbundet satser på på det miljøvennlige friluftslivet på kysten. – Vi håper på god bør på vei til Sandefjord, sies det fra arrangørhold.

I forbindelse med friluftslivets år tar Forbundet KYSTEN opp igjen tradisjonen med samseiling med småbåter til landsstevnet. Småbåter og folk inviteres til fellesseilas fra Stavern til Sandefjord. Det legges opp til en flott tur med årer og seil som fremdriftsmiddel.

Samseilingen starter allerede lørdag 11. juli fra Stavern. Den videre ferd går i farvannet Larviksfjorden, Viksfjord, Ula, nordsiden av Svenner og deromkring. Det blir satt av god tid, og vær og vind avgjør hvor det skal seiles. Torsdag satser man på at flere båter tar følge, slik at det blir en storsamseiling fra Svenner og inn Sandefjordsfjorden til åpningen av landsstevnet.

I tillegg vil Kystlaget Fredriksvern med sin sjektesamling arrangere samseiling noen dager senere og slutte seg småbåtsamseilingen på vei mot Sandefjord.

Gokstad kystlags medlemmer oppfordres til å ta del i samseilingen hele eller deler av strekningen. Det hadde vært moro om vi i fellesskap klarte å fylle fjorden med små tradisjonsbåter torsdag den 16. juli.

Les mer om samseilingen på Forbundet KYSTENs nettsider.