Drivergruppa for Svenner Infolaget

Bacalao-fest på Svenner

DSC_1154.JPGHøsten er her og med den årets Bacalao-fest på Svenner. Drivergruppa Svenner fyr kystled inviterer til lag lørdag den 5. september. Lanesbuen tar med passasjerer som ikke har anledning til å reise med egen båt.

Fra drivergruppa har det kommet følgende invitasjon:

Nok en gang følger vi opp en hyggelig tradisjon forbeholdt medlemmer i kystlagene Fredriksvern og Gokstad. Vi serverer tradisjonen tro baccalao med tilbehør til selvkost (ca 200 pr pers). Drikke og mat utover dette tar du med selv. Folk uten egen båt må også ta med overnattings utstyr (underlag, dyne/sovepose, putevar, himmelseng).

Trakterer du gitar, fele, trekkspill, flygel, blokkfløyte og/eller kam er det sikkert noen som også kan synge. God stemning i fantastiske omgivelser kan vi alle fall garantere. Vi vil veldig gjerne ha din påmelding for å beregne mat, overnatting og eventuell transport.

Skynd deg og send påmelding til Dag Simonsen på mail: boligvedlikehold@gmail.com eller på tlf: 90726272

Mvh Drivergruppa Svenner fyr kystled.

Det har en tid vært usikkerhet rundt Lanesbuens deltakelse, men i dag kom beskjeden mange har ventet på: Lanesbuen går fra Gokstad kystlags brygge klokken 11 lørdag den 5. september og tilbake dagen etter.

Det er, som denne billedvisningen fra Bacalao-treffet i 2012, ekstra stemningsfullt på Svenner når høsten farger kvelder og netter blå. Foto: Stig-Tore Lunde [good-old-gallery id=»3054″]

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.