Infolaget

Skipsmodeller og skipstegninger

P1080693Onsdag 2. mars blir det omvisning på Vestfoldarkivet, med medlemmer i Gokstad kystlag i sving.

 

Det er langåpen lesesal på Vestfoldarkivet onsdag 2. mars fra kl 9.00 til 19.30.

Klokken 18.00 vil det bli omvisning med fokus på skipsmodeller og skipstegninger. Det blir introduksjon ved modellbåtbygger Knut Erik Boland, som er leder i modellbåtlaget her på kystlaget. Kaisa Bengtson, som er med i Gokstadveverne, jobber på Vestfoldsarkivet og vil gi en videre omvisning.

Her kan det dukke opp mye spennende kunnskap som kan være interessant å få med seg. Så her oppfordrer vi til å ta en tur!

Vestfoldarkivet holder til i Hinderveien 10, 3223 Sandefjord.

Har du lyst til å se mer på hva Vestfoldarkivet har av program denne våren, så kan du gå nettet og søke på Vestfoldarkivet. Da dukker det opp både hjemmeside og en facebookside. De har sammen med Vestfoldmuseene mye relevant program som omhandler kystkultur.

GJHolmberg.

IMG_1369 (Redigert)