Fra kaffekos til sunken skøyte

Den ung kaféhjelperen tok seg av butikken på en profesjonell måte.

Modellbåtlaget sto for serveringen den siste lørdagen i februar. Vafler og kaffe gikk ned på høykant. Nedover hadde det også gått med Tøffe Tom, som nå ligger til opphugging på Framnes. Se bildene fra dagen.

Fred-Ivar og Bjørn var lette å be da Jo Børre Eikås spurte om noen i Gokstad kystlag kunne ha behov for båtdeler.  Hans klinkbygde skøyte Tøffe Tom, som tidligere bar det fornemme navnet Reine de la Mer (Havets dronning), står nå på Framnes. Båten sank tidligere i vinter. Etter heving er den nå klar for opphugging. Etter befaringen var de to kystlagsmedlemmene enige om at noen ekstra beslag og lanterner kan man alltids ha bruk for. Men motoren er fortsatt til salgs;

–Dersom noen har bruk for en Sabb 16-22, 76-modell av typen 2G som ble skikkelig overhalt i 1999 og siden ikke har hatt et eneste feilslag, er det bare å ta kontakt på e-post. Adressen er jo-borre@lystreff.no, sier Jo Børre Eikås.

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.