Kystledlaget

Sesong i anmarsj

Bjørn Sunde med nymalt utedo.

Et stort antall leietakere har allerede booket seg inn i kystledhyttene som Oslofjorden friluftsråd leier ut. Interessen for Drengestua på Gokstadholmen, som kystlagets kystledgruppe har ansvar for, er også stor. Der ute har Bjørn Sunde allerede tatt fatt på vårens vedlikehold.

Det er i sommer 15 år siden kystlaget påtok seg ansvaret for utleie av Drengestua på Gokstadholmen. En mer eller mindre fast gjeng bestående av Vigdis Myhre, Astri Bjønnes, Odd Eric Sillibakken, Terje Larsen (leder), Dagrun Halvorsen, Bjørn Sunde og Martin Hofsrud har sørget for å holde hjulene i gang på Gokstadholmen, lengst inn i Mefjorden.

Kystledlagets hytte på Buerøya i Sandefjordsfjorden er inntil videre stengt for booking på grunn av vedlikehold, men planen er at den også skal leies ut i sommer.

Oversikten over alle hyttene som Oslofjorden friluftsråd står for utleie av finner du her.