Infolaget

Fjordbluesen 12.august 2017

RosnesI dag braker det løs! Fjordbluesen arrangeres på Gokstad kystlag for 14. gang i år. Riggingen er i full gang, og det gjøres klar til storinnrykk. Så ta turen ned på slippen i dag.

Fjordbluesfestivalen er en av Norges hyggeligste festivaler. Her er det musikk i mange sjangere, fra viser og dikt til rock’n roll, 50 meter fra sjøen. Stemningen blir høy allerede fra start, fordi vi vet at Røhsnes Jazz Band alltid skaper liv. Hvis du har lyst til å treffe gamle venner du ikke har sett på 40 år, kom til Fjordbluesfestivalen. Alle er der! Når rocken overtar for det mer rolige utover kvelden blir stemingen elektrisk, slik den skal være på festival. Tett mellom bordene, varmt inne i konsertarenaen og hyggelig småprat litt lenger ut på brygga. Fiskesuppa til Gunnar sammen med vin eller øl, skaper den rette stemningen. For 14. gang arrangeres Fjordbluesfestivalen. Festivalen finansierer to musikkskoler i Esteli – Nicaragua. Alle artistene spiller gratis. Dette er en av sommerens gode opplevelser i Sandefjord. En festival med positivitet og glede og ikke minst gjensyn med gamle venner. Du blir glad av å gå på Fjordbluesfestivalen. Dørene åpnes 14.30.

 

Bilder Lillian Kaupang

Du finner mer info om arrangementet på Fjordbluesen 2017