Selskapslokaler

UTLEIEVIRKSOMHETEN PÅ KYSTLAGET 

Situasjonen vedrørende Covid 19 er i ferd med å stabilisere seg, og myndighetene har lempet på restriksjonene.  Utleievirksomheten på kystlaget er i ferd med å ta seg opp igjen.

Derfor er det et godt råd til potensielle leietagere å booke i god tid, og heller kansellere innen fristen som er 3 uker før utleiedato.

Det er leietagers ansvar å overholde smittevernreglene som de måtte være på utleiedatoen. En påminnelse om dette følger med ordrebekreftelsen.

Furumøblene er pusset opp, blomstene er på plass, alt er klart.

Bestilling hos kontorvakten, tlf. 458 16 286, mandag, onsdag og fredag fra kl.  11.00 til 13.00 ( i skoleferien er kontoret betjent kun mandag og fredag)

Utleielokalene

Gokstad kystlag leier ut flotte kurs og selskapslokaler med utsikt. I annen etasje i Nordre Skur kan det gjøres plass til 60 personer, men lokalet egner seg best til et selskap på 50 personer eller færre, avhengig av hva slags sammenkomst det dreier seg om.

I annen etasje er det toaletter og kjøkken. Kjøkkenet er romslig og inneholder komfyr, kjøleskap, kaffetrakter,  kjeler/panner og godt med kjøkkenredskaper. Det er store og små  tallerkener, suppeskåler. kaffekopper og div. glass, bestikk, serveringsfat og kaffekanner,  lysestaker og blomsterglass.

I første etasje er det en noe grovere, maritim stil. Det er røffe bord og benker, grovt bord og en solid bar løsning. Doble dører med direkte utgang til vestvendt brygge, med en sjarmerende utsikt til indre havn.

Første etasje leies ut fra 1. mai til 1. oktober.

Skal du ha kurs eller seminar har vi både videokanon og lerret. Dere får også tilgang til trådløst nettverk for Internett.

Ta kontakt for ytterligere opplysninger på telefon 458 16 286. Vår kontortid er man-, ons- og fredag mellom kl. 11.00 og 13.00. Kontortid sommer: Fra uke 26 til 32 er kontoret bare betjent mandag og fredag.

 

Kontakt oss

Gokstad Kystlag

Framnesveien 5, 3222 Sandefjord

Kontortid

Man-, ons- og fredager fra kl. 11 – 13.

Tlf: 45 81 62 86

Epost: post@gokstadkystlag.no

Fra Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Copyright © Gokstad Kystlag 2018. Utviklet av DigitalVenue.