Kontakt

Gokstad kystlag holder til i bynære lokaler i Framnesveien 5, 3222 Sandefjord. Vår kontortid er mandager-, torsdager mellom kl. 11 og 13.

Ring oss på telefon: 458 16 286 eller send en e-post til: post@gokstadkystlag.no.

Vil du bli medlem av Gokstad kystlag? Du kan lese mere på forbundets egne nettsider kysten.no eller gå direkte til innmelding her.

Det koster kun kr 500,- per år å være medlem av Gokstad kystlag og Forbundet KYSTEN.

Som medlem i Gokstad kystlag vil du komme til å trives, og det er ikke et krav at du skal ha en gammel trebåt. Det kan gjerne være en moderne båt av plast, eller kanskje du ikke har båt i det hele tatt. Her er vi mange som har felles interesser for kyst og kultur, båtliv, sang og musikk eller sosialt samvær med hyggelige mennesker.

Vi har for tiden nær 400 medlemmer. Noen er passive, andre er litt aktive og noen er her nesten hele tiden! Og slik må det være. Kystlaget er delt inn i mange arbeidslag som driver med ganske vidt forskjellige ting. Les mer om arbeidslagene her.

Som medlem i Gokstad kystlag vil du motta flere utgaver av medlemsbladet Kystvakt hvert år + fem nummer av vår moderorganisasjon Forbundet KYSTEN sitt eget blad: Kysten.