Modellbåtlaget

Modellbåtlaget samles i 2. etasje på Søndre skur hver tirsdag for å bygge modellbåter, med fokus på tradisjonelle norske trebåter.

Vi tar utgangspunkt i byggesett eller lager det komplett fra bunnen av etter originale tegninger, da gjort om til hensiktsmessig skala for modellbygging. Vi har fått oss et flott maskinrom, hvor vi kan få til det meste når det gjelder å lage delene selv til et modellbygg.

Laget holder for tiden på med flere interessante prosjekter, deriblant rehabilitering av en tidligere bygd skute, samt bygging av Osebergskipet og polfarer Roald Amundsens skute Maud.

Alle som har interesse for modellbåtbygging er velkommen, enten det dreier seg om byggesett, selvkomponerte båter, restaurering av gamle modeller eller bygging fra tegninger der alle materialene må lages. Vi holder til i 2. etasje i Søndre skur, hvorfra man har en fantastisk utsikt over byens indre havn. Kom gjerne innom for en kopp kaffe og båtprat.

Modellbåtlaget har også god kontakt med Vestfold Modellbåtklubb (VMBK), og flere av oss er også medlemmer i denne klubben.
Vi deltar på treff ved 3. Dammen i Tønsberg og på deres møter.

Les mer om Modellbåtlaget her. 

Kontakt Modellbåtlaget:

Knut Erik Boland,